P Vino să te bucuri de reduceri de până la 80% la Iulius Mall Cluj

Vino să te bucuri de reduceri de până la 80% la Iulius Mall Cluj

A devenit deja o tradiţie ca, după sărbătorile de iarnă, în magazinele din Iulius Mall Cluj să înceapă promoțiile. Reducerile de până la 80% te ajută să-ți completezi ținutele pentru sezonul rece și să rămâi în tendințe. Descoperă catalogul reducerilor!

Brandurile din Iulius Mall Cluj te invită să-ți reînnoiești garderoba, să-ți completezi colecția de bijuterii, să achiziționezi produse cosmetice sau să savurezi o prăjitură la prețuri atractive. Nu rata ocazia de a-ți completa garderoba de iarnă și colecția de bijuterii cu piesele favorite! Cu până la 60% au scăzut prețurile pentru ținutele de la Camaïeu și Kenvelo. La D'S Damat, Seroussi, Orsay și Secuiana sunt promoții de până la 50%. Nu ocoli însă nici restul magazinelor din Iulius Mall, pentru că toate te vor surprinde cu oferte  atractive.

Și în magazinele pentru încălțăminte și articole de marochinărie sunt reduceri. Până la 60% la Office Shoes, 50% la Bata și la Il Passo și 40% la Ecco și Tezyo. Oferte avantajoase au și restul magazinelor de profil, așa că este momentul ideal pentru o nouă pereche de cizme sau ghete.

Dacă îți reîncepi activitatea la sală sau te pregatești să mergi la ski, găsești articole cu 50% mai ieftine la Sport Vision și cu 40 % la Nike, Buzz și Kix.  

Chiar dacă Moș Crăciun abia a lăsat cadourile sub brad, poți să completezi garderoba celor mici cu haine de la Coccodrillo, unde reducerile sunt de 70%, și cu jucării de la Noriel, care sunt reduse cu 50%.

Cei care vor să se răsfețe își pot cumpăra produse cosmetice de la Yves Rocher cu -40%, în timp ce la My Geisha primești discount de până la 30% la produsele selecționate. Oferte au și Marionnaud, Gerovital și multe alte magazine.

Nu uita de accesorii și genți! La Millefiori și Samsonite reducerile sunt de până la 80%, iar la Swarovski și Parfois, de 50%. 

Lista reducerilor continuă și la magazinele cu produse pentru casă și servicii, iar tentante sunt și ofertele pregătite de operatorii din food court şi cafenelele din Iulius Mall Cluj. Catalogul complet al promoțiilor de iarnă poate fi accesat aici!

Comenteaza