Accident cumplit în Ardeal. Un bărbat a intrat cu mașina în două autobuze staționate / O tânără a murit

Accident cumplit în Ardeal. Un bărbat a intrat cu mașina în două autobuze staționate / O tânără a murit
| Foto: isu sibiu

Un accident grav s-a produs, joi noaptea, într-un oraș din Ardeal. Un autoturism a intrat cu viteză în două autobuze oprite în stație.

Evenimentul rutier s-a produs joi noaptea, în stația de autobuz din fața intrării în Cimitirul Municipal Sibiu.

O mașină a intrat violent în coliziune cu două autobuze oprite în stație. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate, fiind grav rănite iar o altă persoană a primit îngrijiri medicale, conform Sibiuindependent.

Din nefericire, o femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a murit în urma impactului. A intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată.

„Echipajele au descarcerat două victime, un bărbat şi o femeie. O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi astfel medicul prezent la faţa locului a declarat decesul acesteia.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare şi un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conştient. O tânără de 25 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la UPU Sibiu, conştientă, cu un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism costal”, potrivit ISU Sibiu.

Un tânăr de 25 de ani care se deplasa cu mașina pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, ar fi intrat în coliziune cu sensul giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate fără pasageri.

În cauză se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Comenteaza