Adolescenta de 18 ani a recunoscut că şi-a ucis prietena. Motivul crimei din Mangalia

Adolescenta de 18 ani a recunoscut că şi-a ucis prietena. Motivul crimei din Mangalia

O fată a fost găsită moartă, duminică dimineață, într-un parc, de către un bărbat care mergea la pescuit. Cadavrul prezenta urme de violență şi era înghesuit sub o bancă, a transmis ZIUA de CONSTANŢA

"La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța“, a transmis IPJ Constanța, potrivit ziuadeconstanta.ro.

O tânără de 18 ani din Vaslui a fost deja audiată la poliție, la anchetă a recunoscut că şi-a ucis prietena. Pe numele suspectei a fost deschis un dosar penal în cazul unei crime șocante, care a avut loc la Mangalia. Victima era colega ei de cameră. Fetele erau din Vaslui, angajate pe timpul verii la un hotel de pe litoral.

Totul ar fi pornit de la un conflict pe care cele două le-ar fi avut cu doar câteva ore înainte de oribila crimă. Agresoarea și-a pierdut cumpătul și s-a năpustit asupra victimei. După ce a lăsat-o fără suflare, i-a dus cadavrul într-un parc din Mangalia. 

Se pare că victima și-ar fi înșelat iubitul și apela la prietena ei să o acopere. Între cele două ar fi izbucnit o ceartă și suspecta a ucis-o pe tânăra de 18 ani. Crima ar fi avut loc chiar în camera de hotel în care locuiau cele două. Apoi suspecta ar fi pus cadavrul într-un geamantan și l-a dus până în parc unde l-a abandonat sub bancă, mai transmite ziuadeconstanta.ro

Comenteaza