Afacere de senzație în Ardeal: O femeie de 85 de ani a cumpărat un apartament de 87.000 euro cu doar 723 de lei

Afacere de senzație în Ardeal: O femeie de 85 de ani a cumpărat un apartament de 87.000 euro cu doar 723 de lei
| Foto: observatornews.ro

O văduvă din Brașov, în vârstă de 85 de ani, a realizat o afacere imobiliară surprinzătoare.

Aceasta a cumpărat un apartament de două camere din centrul orașului la un preț simbolic de doar 723 de lei, echivalentul unei nopți de cazare la mare. În mod normal, un astfel de apartament în acea zonă valorează peste 80.000 de euro.

Noul proprietar al apartamentului este doamna Suciu, iar prețul a fost stabilit de judecători în urma unui proces lung, de 27 de ani, cu Primăria.

Știrea despre această achiziție excepțională a stârnit senzație în comunitate, însă doamna Suciu a clarificat că nu este vorba de un tun imobiliar, ci de finalul unui conflict juridic îndelungat.

Reprezentanții RIAL Brașov, instituția care a vândut apartamentul la prețul menționat, au anunțat că se va efectua o anchetă internă pentru a elucida toate aspectele legate de această tranzacție.

Aceștia au subliniat că vor modifica modul în care formulează întâmpinările în astfel de situații pentru a evita neconcordanțele și pentru a preveni pierderile în procese.

Între timp, doamna Suciu se bucură de noul său cămin din inima orașului Brașov, iar povestea sa impresionantă continuă să atragă atenția și să inspire comunitatea locală, potrivit observaornews.ro.

Comenteaza