Beard Brothers, voluntari la DSP Cluj: 100 de tineri vor opera 10 linii telefonice. Poţi fi şi tu voluntar

Beard Brothers, voluntari la DSP Cluj: 100 de tineri vor opera 10 linii telefonice. Poţi fi şi tu voluntar

Având în vedere timpul mare de așteptare pentru apelurile clujenilor către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, peste 100 de tineri din asociația Beard Brothers au decis să facă voluntariat la call center-ul DSP Cluj, începând de luni, 9 noiembrie 2020. 

Cei peste 100 de tineri vor opera, zilnic, pe 10 linii telefonice, între orele 8:00 și 20:00.

„Am pus la dispoziție peste 100 de voluntari, care vor opera pe 10 linii telefonice de la DSP Cluj, astfel încât să poată răspunde unui număr cât mai mare de persoane cu nevoi diverse. Fiecare voluntar lucrează în funcție de programul pe care îl dorește el, câte 2-3 ore pe zi,  ca să poată fi acoperite toate liniile în intervalul 8:00-20:00”, a declarat Președintele Asociației Beard Brothers, Cornel Hoza.

Tinerii voluntari intenționează să scurteze timpul de așteptare al apelanţilor și să ofere acestora toate informaţiile necesare cu privire la actuală pandemie. „Oricine își dorește să devină voluntar, nu trebuie decât să ne trimită un mesaj privat, pe pagina noastră de Facebook, iar noi îl vom contacta și îi vom furniza toate detaliile necesare”, a explicat Hoza.

Bread Brothers este „ o asociație de bărboși, ce are ca și rol principal schimbarea de mentalități. La baza echipei stă spiritul de inițiativă, de el folosindu-ne pentru a găsi soluții la probleme atât noi, cât și vechi, în comunitățile din care facem parte.

 

Comenteaza