Îi ajung banii pe care i-a câştigat până acum. Un celebru muzician iese din scenă la 38 de ani

Îi ajung banii pe care i-a câştigat până acum. Un celebru muzician iese din scenă la 38 de ani
Un celebru cântăreţ britanic, pe care îl ascultaţi zilnic la radio sau în cluburi, a anunţat că iese "la pensie" la 38 de ani.

Cantaretul britanic James Blunt a declarat intr-un interviu recent ca a decis sa renunte la cariera muzicala si ca intentioneaza sa se concentreze in viitor mai mult asupra vietii sale personale, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

James Blunt, in varsta de 38 de ani, a vandut peste 11 milioane de copii ale albumului sau "Back to Bedlam", lansat in 2005, care include piesa "You're Beautiful", devenita un hit international.

 

Fost militar in garda regala britanica si participant la operatiunile militare din Kosovo, James Blunt nu mai pare interesat de cariera muzicala si a declarat pentru tabloidul Daily Mail ca nu intentioneaza sa mai compuna cantece.

"Vreau doar sa imi acord ceva mai mult timp pentru mine insumi. Nu am planuri pentru a compune alte cantece. Dupa ce mi-am incheiat turneul mondial, m-am relaxat si am petrecut mult timp la Ibiza, unde am o vila", a spus starul britanic.

 

Comenteaza