Înarmat cu o MACETĂ de un metru și cu un CUŢIT, la promenadă, într-un loc de joacă pentru copii

Înarmat cu o MACETĂ de un metru și cu un CUŢIT, la promenadă, într-un loc de joacă pentru copii
| Foto: https://www.gds.ro/

Un tânăr de 19 ani s-a ales cu dosar de cercetare penală, după ce a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba printr-un loc de joacă pentru copii din Drobeta Turnu Severin cu o macetă de un metru și un cuțit.

Patrula mixtă polițist-jandarm a observat într-un spațiu de joacă din Drobeta Turnu Severin, un tânăr care avea asupra sa o macetă.

”Tânăr surprins cu arme albe asupra sa, în timp ce se plimba printr-un loc de joacă. Patrula mixtă poliţist-jandarm a observat, în zona unor spaţii de joacă din Drobeta Turnu Severin, un tânăr care avea asupra sa o macetă în lungime de aproximativ un metru.

Acesta a fost somat şi mobilizat, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a transmis, marţi, Jandarmeria Română.

În urma verificărilor, asupra tânărului de 19 ani a fost găsit şi un cuţit cu lama de aproximativ 30 cm. ”Tânărul a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecţia proprie.

Iar cuţitul l-a folosit pentru a deschide coletul pe care îl ridicase anterior de la o staţie de livrare”, mai precizează Jandarmeria. Tânărul este cercetat acum pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comenteaza