Ireal! Bancnote, cuie, lamă de cuțit / Ce au mai găsit medicii în stomacul unui bărbat în urma unei intervenții chirurgicale

Ireal! Bancnote, cuie, lamă de cuțit / Ce au mai găsit medicii în stomacul unui bărbat în urma unei intervenții chirurgicale
| Foto: ȘtirileProTv

Medicii unui spital sunt îngroziți după ce aceștia au găsit, în timpul unei intervenții chirurgicale, mai multe obiecte în stomacul unui pacient.

Un bărbat de 54 de ani a ajuns la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iași, în stare gravă după ce acesta s-ar fi înjunghiat acasă. Bărbatul a relatat că ar fi fost un accident petrecut în timp ce tăia o felie de salam, potrivit ȘtirileProTv.

Medicii spitalului au hotărât ca bărbatul să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Ulterior, doctorii au descoperit în stomacul pacientului mai multe obiecte pe care le-ar fi înghițit de-a lungul timpului, printre care bancnote de un leu, o lamă de cuțit, cuie, dar și alte obiecte din cauciuc sau metal.

Bărbatul ar avea o patologie psihiatrică.

“Pacientul de 54 de ani din localitatea Bârnova a fost preluat de la domiciliu cu plagă înjunghiată abdominală. Are patologie psihiatrică, fiind recent externat de la Institutul de Psihiatrie”, a declarat medicul-şef Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi, conform sursei citate.

Comenteaza