Microbuz cu 17 pasageri, răsturnat din cauza vântului puternic în Galați. A fost activat Planul roşu de intervenţie

Microbuz cu 17 pasageri, răsturnat din cauza vântului puternic în Galați. A fost activat Planul roşu de intervenţie
| Foto: News.ro

Un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat, în nordul judeţului Galaţi, din cauza vântului puternic, iar planul roşu de intervenţie a fost activat.

Autorităţile din judeţul Galaţi au activat Planul roşu de intervenţie la Berheci unde, din cauza vântului extrem de puternic, un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile, conform News.ro.

La faţa locului au fost direcţionate echipaje ISU şi de la poliţia rutieră. Din primele informaţii, pasagerii din microbuz sunt în stare bună, o singură persoană acuzând dureri la o mână, conform datelor transmise de Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi.

Ulterior, o femeie care acuza dureri în piept a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, potrivit ISU Galați. De asemenea, în nordul judeţului Galaţi se circulă în condiţii de iarnă.

Prognoza meteo în Transilvania

Temperaturile vor oscila, în intervalul 8-21 ianuarie, astfel că în următoarele două săptămâni vremea va trece de la o extremă la alta.

În Transilvania, în prima săptămână de prognoză, valorile termice vor avea unele variații, cele diurne se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, cu medii ale maximelor de -3...0 grade, iar cele noctune vor caracteriza o vreme rece, chiar geroasă, îndeosebi în nopțile de 9 și 12 ianuarie, cu medii ale minimelor de -13...-5 grade. Ulterior, temperatura aerului va fi în creștere până la valori ușor peste normele perioadei, cu medii ale valorilor diurne de 1...2 grade și ale celor nocturne de --6...-3 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalele 8-9 ianuarie, respectiv 17-20 ianuarie.

Comenteaza