OCHI DE ANIMALE, în plicurile suspecte trimise la ambasada Ucrainei din București

OCHI DE ANIMALE, în plicurile suspecte trimise la ambasada Ucrainei din București

Potrivit surselor G4Media, cele două plicuri suspecte trimise marți la ambasada Ucrainei din România și luate de autorități pentru analize conțineau ochi de animale. 

Două plicuri suspecte au fost primite la Ambasada Ucrainei la București, marți dimineață. Polițiștii și agenții SRI au fost chemați de urgență. Plicurile au fost ridicate de SRI în vederea expertizării. SRI a anunțat într-un comunicat că plicurile nu conțineau substanțe periculoase, ci ”fragmente de țesuturi organice”, fără să dea mai multe detalii.

Comunicatul SRI:

"În legătură cu cele două plicuri suspecte ridicate în cursul zilei de ieri de la ambasada Ucrainei din București, vă facem cunoscute următoarele aspecte:
În urma primelor analize de laborator, s-a constatat că în plicuri nu se află conținut de interes pirotehnic și nici alte substanțe periculoase. Menționăm că analizele specifice au arătat că plicurile conțin fragmente de țesuturi organice, iar pentru stabilirea provenienței acestora este necesară o analiză suplimentară pe care o vor efectua instituțiile abilitate ale statului. Pe componenta prevăzută de atribuțiile legale pe care le are SRI, verificările întreprinse de noi s-au finalizat. Vă mulțumim!"

Poliţia spaniolă a confiscat, luni, alte trei colete suspecte adresate diplomaţilor ucraineni la un oficiu poştal, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului ucrainean de Externe, pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, potrivit agenţiilor de presă Ukrinform şi DPA.

Numărul total de ameninţări la adresa instituţiilor diplomatice ucrainene din străinatate a ajuns astfel la 21 de cazuri, a arătat purtătorul de cuvânt citat.

Colete însângerate conţinând ochi de animale au ajuns săptămâna trecută la ambasade ucrainene din mai multe ţări.

OCHI DE ANIMALE, în plicurile suspecte trimise la ambasada Ucrainei din București
https://www.telemadrid.es/noticias/madrid 

Înainte de aceasta, o serie de scrisori-capcană au fost trimise mai multor instituţii din Spania, într-unul din cazuri un agent de securitate fiind rănit uşor, a transmis TeleMadrid

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza