ȘOCANT! Un bărbat DROGAT și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii

ȘOCANT! Un bărbat DROGAT și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii

Dispeceratul SNUAU 112 a fost sesizat în această dimineață de către o femeie că iubitul ei a închis-o într-un portbagaj, în urma unor discuții legate de o datorie, și a demarat într-o direcție necunoscută.

Incidentul a avut loc în municiupiul București, în jurul orei 04.40. Femeia a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii, după care s-a urcat la volan și a demarat într-o direcție necunoscută, scrie realitatea.net.

Din fericire, victima a avut prezența de spirit să sune la 112 în timp ce se afla în portbagaj, astfel încât polițiștii au reușit să repereze poziția autoturismului, pe un câmp din zona sectorului 3.

Când s-au apropiat de mașină, polițiștii au observat foc cu flacără deschisă pe scaunul șoferului, iar din portbagaj au auzit țipete ale unei persoane.

Au intervenit, reușind eliberarea acesteia și stingerea incendiului.

Totodată, urmare a semnalmentelor furnizate, polițiștii au reușit localizarea și depistarea bărbatului, în apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul.

Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale la fața locului, neavând nevoie de transport la spital. Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul Secției 11, pentru cercetări, iar testele au indicat faptul că agresorul consumase și alcool, și cocaină.

Comenteaza