Video Surpriză pentru un tânăr scandalagiu care s-a luat de un șofer, în timp ce traversa ilegal! Din mașină au coborât mascații

Surpriză pentru un tânăr scandalagiu care s-a luat de un șofer, în timp ce traversa ilegal! Din mașină au coborât mascații

Un tânăr pus pe harță s-a întors din drum, în timp ce traversa ilegal, ca să se certe cu un șofer care l-a apostrofat. Bărbatul s-a trezit imediat înconjurat de câțiva jandarmi, care au coborât chiar din mașina cu pricina.

Incidentul s-a petrecut pe un bulevard din Constanța, marți seara, momentul fiind surprins de o cameră de bord. Imaginile au devenit în scurt timp virale, scrie Antena 3.

Pe filmare se vede cum tânărul, care este însoţit de o femeie, traversează prin loc nepermis și este la un pas de a fi lovit de o maşină. Tânărul se întoarce nervos și se ia la ceartă cu șoferul care a oprit mașina. Surpriza vine când din mașină coboară mai mulţi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale care încearcă să îl îndepărteze de dubă.

Cu toate acestea, tânărul nu s-a liniștit și a continuat să fie agresiv. În cele din urmă bărbatul a fost luat de "mascați" și dus la secție.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției. Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Comenteaza