Tânăr de 19 ani, mort după ce s-a răsturnat cu maşina. Avea permis de doar patru luni

Tânăr de 19 ani, mort după ce s-a răsturnat cu maşina. Avea permis de doar patru luni

Un tânăr de 19 ani a murit, duminică dimineaţa, după ce s-a răsturnat cu maşina într-o curte, la câțiva zeci de metri distanţă de casa lui.

Tragicul accident a avut loc în comuna bistriţeană Rebra. Tânărul care a murit în accident era începător, potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, acesta obţinuse permisul de conducere în urmă cu patru luni.

"Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea unui imobil. În urma accidentului, din nefericire, tânărul a fost declarat decedat la locul evenimentului. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier", a informat IPJ, citat de Agerpres.

Clujean rănit în urma unui accident

Un alt accident rutier s-a produs, sâmbătă noaptea, pe DN 17D, la ieşirea din oraşul Sângeorz-Băi, unde un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Anieş, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, cei doi şoferi şi un pasager de 27 de ani, din autoturismul condus de şoferul de 31 de ani, au fost răniţi, suferind diverse traumatisme şi fracturi.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza