Un autocar cu număr de România, prăbuşit într-o prăpastie în Muntenegru: 18 persoane au murit, 32 rănite. Între victime şi români VIDEO

Un autocar cu număr de România, prăbuşit într-o prăpastie în Muntenegru: 18 persoane au murit, 32 rănite. Între victime şi români VIDEO
Un accident tragic s-a petrecut astăzi în Muntenegru, un autocar cu număr de înmatriculare de România răsturnându-se într-o prăpastie: 13 oameni au murit, iar 32 au fost răniţi, conform ministrului de Interne din ţara respectivă, citat de AFP. Potrivit Ministerului român de Externe "se pare că printre victimele accidentului se află şi cetăţeni români".

Numărul românilor morţi a ajuns la 18. Aeronava MApN, cu o echipă medicală şi una consulară, a ATERIZAT la Podgoriţa.

Ministerul de Externe din România informează că un autocar care transporta turişti s-a prăbuşitsâmbătă într-o prăpastie de 30 de metri din Muntenegru; din primele cercetări "se pare că printre victimele accidentului se află şi cetăţeni români", conform Ministerului, citat de mediafax.ro.

O echipă consulară s-a deplasat la faţa locului, iar ambasadorul se află la spitalul unde sunt internaţi o parte din românii răniţi în accident.

"Într-un accident deosebit de grav, 18 persoane au murit şi alte 32 au fost rănite. Viaţa a şapte răniţi este în pericol", a precizat ministrul muntenegrean de Interne pentru presa prezentă la locul accidentului, potrivit sursei citate.

Accidentul a avut loc la Grlo, pe o şosea dintr-o zonă montană, situată la 30 de kilometri nord de capitala Muntenegrului, Podgorica, unde răniţii au fost spitalizaţi.

 

Comenteaza