Un nou CAZ ȘOCANT: Băiat de 14 ani, înjunghiat de un adolescent de 17 ani, în timp ce se plimba pe stradă cu prietena lui

Un nou CAZ ȘOCANT: Băiat de 14 ani, înjunghiat de un adolescent de 17 ani, în timp ce se plimba pe stradă cu prietena lui

Acesta este al treilea caz de atac și înjunghiere în rândul adolescenților în doar câteva săptămâni, după cel din Turnu Măgurele și cel din Craiova.

Un adolescent de 17 ani cercetat pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat, pe o stradă din Iași, pe un băiat de 14 ani care se plimba cu o fată.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a înregistrat dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de suspectul minor M.E.S., în vârstă de 17 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor faţă de victima M.A. (14 ani), prevăzută de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal. În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că la data de 12.07.2023, în jurul orelor 16:00, pe fondul unui conflict spontan ce s-a petrecut în cartierul Tătăraşi din muicipiul Iaşi,  minorul M.A. a fost înjunghiat de minorul M.E.S., în timp ce se plimba pe stradă cu prietena sa, fiindu-i produsă o plagă tăiată în zona abdominală cu hemoragie activă, motiv pentru care a fost internat la Spitalul de Copii Sf. Maria Iaşi, pentru îngrijiri medicale”, a transmis vineri Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, potrivit news.ro.

Medicul de gardă din unitatea de primiri urgenţe Spitalului „Sf. Maria” a comunicat anchetatorilor  că leziunile suferite sunt de natură să-i pună viaţa în pericol adolescentului înjunghiat. Diagnosticul preliminar în cazul băiatului de 14 ani a fost cel de „plagă înjunghiată flanc abdomen stâng”.

Incidentul din Iași vine după ce la finalul lunii iunie un tânăr de 17 ani a fost atacat și înjunghiat în timp ce se plimba pe stradă cu prietena lui, în Turnu Măgurele, județul Teleorman, precum și după teribilul caz din Grădina Botanică din Craiova, când o adolescentă de 14 ani și-a pierdut viața, iar prietenul ei a fost grav rănit, după ce au fost înjunghiaţi de un băiat de 17 ani, elev la un liceu militar.

Comenteaza