Xonia, prinsă la volan băută și drogată. Cântăreața nici nu avea permis valabil

Xonia, prinsă la volan băută și drogată. Cântăreața nici nu avea permis valabil

Cântăreața a fost prinsă, vineri dimineață, de polițiștii rutieri din Capitală, conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise.

Cântăreața, pe numele ei real Loredana Sachelaru, a fost surprinsă în trafic, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor. În plus, artista născută în Australia nici nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, se arată, potrivit Adevărul, într-un comunicat al Poliției Rutiere. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Incidentul vine la doar câteva luni după ce vloggerita Ana Morodan, a iscat un adevărat scandal după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și substanțelor interzise

Comenteaza