„Zmeul” agresiv după ce a fost prins fără permis. A fost reținut de polțiștii din Olt, iar tânărul s-a ales și cu dosar penal

„Zmeul” agresiv după ce a fost prins fără permis. A fost reținut de polțiștii din Olt, iar tânărul s-a ales și cu dosar penal
| Foto: presăMS

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Bobiceşti, care a fost prins conducând un autoturism fără permis şi ar fi avut un comportament agresiv faţă de poliţişti a fost reţinut duminică.

În timp ce poliţiştii l-au imobilizat pe tânărul fără permis, alte două persoane venite în zonă au aruncat cu pietre spre poliţişti, una dintre respectivele persoane lovind cu pumnul în autospecială, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, pe strada Dealul Viilor din comuna Bobiceşti, unde poliţiştii din localitate desfăşurau activităţi specifice şi au oprit pentru control autoturismul condus de tânărul în vârstă de 24 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. În momentul în care poliţiştii i-au solicitat tânărului să îi însoţească la sediul unităţii de poliţie, în vederea întocmirii documentelor, acesta a manifestat un comportament agresiv faţă de poliţişti, motiv pentru care s-a procedat la încătuşarea sa. În momentul imobilizării, la faţa locului au venit două persoane care au aruncat cu pietre către poliţişti, iar una dintre acestea a lovit cu pumnul autospeciala de poliţie", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

În cauză au fost deschise două dosare penale, unul pentru conducerea unui vehicul fără permis şi altul pentru distrugere.

În urma probatoriului administrat, pe numele tânărului de 24 de ani a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Cercetările sunt efectuate de poliţişti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.

Comenteaza