Rareş Bogdan, pe Facebook: „Ponta Victor Viorel nu mai poate conduce România!"

Rareş Bogdan, pe Facebook: „Ponta Victor Viorel nu mai poate conduce România!
Realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", Rareş Bogdan, a postat pe contul său de Facebook două mesaje în care vorbeşte despre punerea sub urmărire penală a premierului Victor Ponta dar şi despre reacţia preşedintelui Iohannis în acest caz.

„ Puteti face un ultim gest de onoare, domnule Prim Ministru Victor Ponta!

"Daca voi fi urmarit penal voi demisiona imediat din functia de premier al Romaniei" este declaratia care incheie practic cariera politica a numitului Ponta Victor Viorel in acest moment... "Premierul Romaniei, urmarit penal" este informatia care a cazut ca un traznet in spatiul public romanesc in urma cu 20 de minute.

Ponta Victor Viorel INVINUIT de catre procurori si i se cere Parlamentului avizul de incepere a urmaritii penale pentru fapte savarsite in perioada mandatului de Premier in Guvernul României. Primul Ministru, acuzat de SPALARE de BANI. Primul Ministru al Romaniei, Ponta Victor Viorel, urmarit penal. 17 infractiuni de falsuri in inscrisuri. Ponta Victor Viorel - complicitate la evaziune fiscala. DNA, foarte probabil, va cere si avizul pentru ridicarea imunitatii deputatului Ponta Victor Viorel. Acum intelegem mai bine de ce Ponta Victor Viorel a facut eforturi disperate sa il salveze pe prietenul sau Dan Sova...

Cand am spus luni si marti seara, asa cum am spus de multe alte ori in ultimii 2 ani, ca avem la Palatul Victoria un infractor am fost apostrofat si s-a incercat in toate felurile sa mi se inchida gura, inclusiv folosindu-se slugoii lui din breasla jurnalistica pe post de maciuca, la cererea sa expresa! La timpul potrivit voi da cele 2 nume, dar acum nu despre asta este vorba. Acum trebuie sa privim cu maxima responsabilitate la realitatea acestei zile si suntem obligati sa analizam foarte serios daca un astfel de individ, invinuit in mod oficial, urmarit penal, mai poate ocupa functia de Prim Ministru al Romaniei?! Vreau sa aflu parerea Dumneavoastra, eu mi-am exprimat-o deja.

P.S. Vreau sa ganditi in interesul strict al Romaniei, fara ura si fara patima, dar cu dragoste de tara mea si a Dumneavoastra.

Acesta este Presedintele Romaniei pe care eu l-am votat. Asa procedeaza un Presedinte responsabil cu tara sa. In acest moment Ponta Victor Viorel nu mai poate conduce Romania! Primul ministru in functie este acuzat de fapte de CORUPTIE! Presedintele Romaniei Klaus Johannis cere demisia Primului Ministru Victor Ponta. Ce face Premierul? Simplu. Dupa un exemplu de trista amintire ne explica ca el se supune doar "Marii Adunari Nationale". Ce urmeaza? Acum avem cuvantul noi, noi cei care iubim Romania in fiecare zi! Trebuie sa fim alaturi de Presedintele Romaniei Klaus Johannis asa cum am fost si in noiembrie. JOS PONTA!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

 

 

Comenteaza