PNL Cluj o pune la punct pe Oana Murariu: „Somăm USR să nu își mai asume proiectele altora! În realitate, USR nu a făcut nimic pentru Cluj”

PNL Cluj o pune la punct pe Oana Murariu: „Somăm USR să nu își mai asume proiectele altora! În realitate, USR nu a făcut nimic pentru Cluj”

Conducerea liberalilor clujeni a reacționat în urma declarațiilor făcute de șefa USR Cluj, deputata Oana Murariu, care a afirmat că partidul său a adus în Cluj proiecte în valoare de 1,5 miliarde de euro.

Prin intermediul unui comunicat de presă remis ZIUA de CLUJ, PNL Cluj somează USR să nu își mai asume proiectele altora, deoarece realizările administrației clujene sunt rezultatul muncii depuse de ani de zile de PNL și nicidecum nu au prins contur în urma demersurilor făcute de USR.

Declarațiile doamnei deputat USR de Cluj Oana Murariu au readus în memoria colectivă o fabulă a lui Alecu Donici, numită «Musca». În fabulă, musca, așezată comod pe jugul boului, pretinde că se întoarce de la arat.

În realitatea clujeană, doamna Murariu, așezată comod pe realizările administrației PNL, pretinde că roiul userist a muncit pe rupte, blagoslovind orașul cu toate cele făcute în ultimii 20 de ani. Bine că istoricul mărețelor realizări invocate n-a coborât sub anul 1989, fiindcă ne trezeam cu ditamai Casa Poporului clădită de tov. Drulă. Cu ranga, bineînțeles!

În ceea ce o privește, simpatica doamnă deputat-jurist Oana Murariu are un oportunism politic exemplar. Totuși, cum să te aventurerzi în declarații atât de ușor de demontat? Poți să faci acest lucru când ai tupeu și atunci când ridici demagogia la nivel de artă și atunci când ultima celulă a ridicolului a dispărut.

Deși, când te lansezi în politic într-un partid creat de alții, apoi le dai un brânci fondatorilor USR Cluj, ocupând locurile eligibile la alegerile din 2020, nimic din ceea ce faci nu mai poate surprinde. În realitate, USR nu a făcut nimic pentru Cluj, dimpotrivă a blocat pe unde a putut proiectele muncite din greu de către administrația PNL, iar în momentul în care a văzut că aceste proiecte devin realitate și le-a asumat.

Somăm USR să nu își mai asume proiectele altora, deoarece realizările administrației clujene sunt rezultatul muncii depuse de ani de zile de PNL și nicidecum nu au prins contur în urma demersurilor făcute de USR”, au transmis reprezentanții PNL Cluj.

Liderul USR Cluj, deputatul Oana Murariu, a afirmat zilele trecute că reprezentanții USR au promovat proiecte europene care au adus în Cluj investiții de 1,5 miliarde de euro.

În afară de proiectele mari, cum ar fi metroul, discutăm de diverse proiecte de genul: piste de biciclete, autobuze electrice, Școala din Borhanci, renovarea Parcului Observator, digitalizarea Spitalului Municipal. Aceste proiecte schimbă fața Clujului. Colegul nostru George Trif a pus cap la cap aceste proiecte, cu sumele alocate. Este o responsabilitate a autorităților locale și a guvernanților pentru a se asigura că banii aceștia chiar ajung”, a spus șefa USR Cluj.

Comenteaza