Cioloş vrea cât mai repede Master Planul pentru Transporturi și reforma CNADNR

Cioloş vrea cât mai repede Master Planul pentru Transporturi și reforma CNADNR
Premierul Dacian Cioloș i-a cerut miercuri ministrului Transporturilor, Sorin Bușe, să vină cât mai repede, în Guvern, cu Master Planul pentru Transporturi și cu variantele pentru reforma Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR)

În şedinţa de Guvern de miercuri, Dacian Cioloş i-a cerut ministrului Transporturilor, Sorin Buşe, să vină cât mai repede cu o variantă de reformă în CNADNR şi să se asigure că lucrările în curs avansează.

"E foarte important (...) să urmăriți ca prioritate executarea lucrărilor pe proiectele care sunt în curs și deblocarea celor care sunt blocate și care sunt în pregătire. Deci e foarte important ca, până la sfârșitul anului, să avansăm cu tot ce se poate avansa pe implementarea proiectelor și pregătirea de proiecte noi. Master Planul pentru Transporturi, din câte știu, e pregătit, aștept să veniți cu el în Guvern cât mai repede ca să îl putem adopta. Și reforma la CNADNR. Am înțeles că ați avut deja discuții cu colaboratorii din minister, sper să fiți în măsură să veniți cât mai repede să discutăm variantele pe care le propuneți", a afirmat premierul Dacian Cioloș, conform agerpres.ro

Comenteaza