LIVE - EU CU CINE VOTEZ?!? Campania electorală, prefaţată la Realitatea FM Cluj

LIVE - EU CU CINE VOTEZ?!? Campania electorală, prefaţată la Realitatea FM Cluj
Ediţia de joi a emisiunii "1 la 1", moderată de Ionel Lespuc, a avut ca temă principală campania electorală care începe mâine. Subiectul a fost analizat de jurnaliştii Mihai Moga şi Valentin Mălăescu.

Vineri este prima zi a unei campanii electorale la finalul căreiavom cunoaşte nu doar partidele care vor forma noul Parlament şi cele care vor rămâne pe dinafară, sau deputaţii şi senatorii care vor vota în numele nostru.

Poate la fel de important, vom afla rezultatul ecuaţiei electorale, care ne va spune cine va câştiga dreptul de a merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier. PSD+ALDE? PNL+USR? De asemenea, vom afla răspunsul la întrebarea "cu sau fără Cioloş?", dar şi cine este numele premierului PSD.

Urmăriţi mai jos emisiunea, transmisă în direct pe pagina de Facebook Ziua de Cluj, pentru a afla cu va influenţa rezultatul alegerilor din SUA campania din România, care sunt partidele care se "bat" pe curentul anti-sistem, cum face Dacian Cioloş echilibristică între PNL şi USR, dar şi de ce propunerea PSD pentru Palatul Victoria ar putea fi ca un ou Kinder: nu ştii niciodată ce se ascunde după înveliştul de ciocolată dulce.

Comenteaza