Platforma lui Cioloş s-a lansat la Cluj. Cine face parte din echipă

Platforma lui Cioloş s-a lansat la Cluj. Cine face parte din echipă
Platforma România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş, are începând cu luna februarie un nucleu şi la Cluj.

Platforma România 100 anunță înființarea comunității locale RO100 Cluj-Napoca, deschisă tuturor clujenilor care doresc să se implice activ în organizația fondată de Dacian Cioloș. Moderatorul comunității din Cluj este conf. dr. Valentin Naumescu, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai.

„Comunitatea locală RO100 Cluj-Napoca, înfiinţată în februarie 2018 de către un grup de 19 membri fondatori, îşi propune să ofere cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca un cadru optim de exprimare în viaţa publică a oraşului, pe baza valorilor şi principiilor Platformei România 100.
Moderatorul comunităţii este conf. dr. abilitat Valentin Naumescu, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Comunitatea este deschisă tuturor clujenilor care aderă la Platforma România 100 şi doresc să se implice activ în îndeplinirea obiectivelor organizaţiei.

Proiectul grupului iniţiator se întemeiază pe ceea ce noi credem că reprezintă specificul, identitatea şi resursele esenţiale ale Clujului de ieri, de astăzi şi de mâine: EDUCAŢIE- DEZVOLTARE - TRADIŢII MULTICULTURALE - CIVILITATE. Pe aceste patru dimensiuni ne vom structura acţiunile şi proiectele în perioada care urmează", scrie pe pagina de internet a Platformei România 100.

Cine este Valentin Naumescu

Valentin Naumescu este conferenţiar doctor abilitat la Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. A fondat (2013) şi coordonează Grupul de Reflecţie Citadel. Este expert independent al Comisiei Europene, conducător de doctorate în domeniul relații internaționale și studii europene și coordonator al programului de masterat în Relații Internaționale, Politică Externă și Managementul Crizelor.

Valentin Naumescu are totodată o experienţă diplomatică, fiind fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe (2005-2007), consilier diplomatic în Centrala M.A.E. (2007-2008) şi Consul General al României la Toronto (2008-2012). Are gradul diplomatic de ministru-consilier.

Comenteaza