News alert Al treilea edil din Cluj care schimbă macazul. Primarul comunei Călărași spune adio PMP și merge la PNL

Al treilea edil din Cluj care schimbă macazul. Primarul comunei Călărași spune adio PMP și merge la PNL
| Foto: captură video / Facebook / Refleqtmedia

Primarul comunei Călărași, Ioan Vasile Racolța, ales în 2020 pe listele PMP, va candida la alegerile din 2024 din partea PNL.

Edilul din Călărași a candidat în 2024 din partea PMP și a obținut un mandat de primar. Însă alegerile din 2024 îl vor prinde pe Ioan Vasile Racolța în partidul Brătienilor.

Este al treilea "transfer" anunțat astăzi de PNL Cluj. Primarul comunei Panticeu, Răzvan Butuza (USR) și primarul comunei Cătina, Florin Călin Borbely (PMP), se vor alătura PMP, potrivit anunțurilor făcute de liberalii clujeni. 

"Primarul comunei Călărași, Ioan Vasile Racolța, a decis ca, în contextul alegerilor locale din 2024, să își asume candidatura din partea PNL Cluj. Domnia sa a fost ales primar din partea PMP la alegerile locale din 2020.

Având în vedere ultimele evoluții ale PMP, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri și în urma discuțiilor purtate cu o bună parte din electoratul din Comuna Călărași, domnul Ioan Vasile Racolța optează ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar, să se alăture echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au susținut toate proiectele comunei Călărași.

Călărași are foarte multe proiecte finalizate sau în curs de finalizare, iar domnul primar a reușit să le implementeze și alături de consilierii locali ai PNL, dar și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Domnul primar Ioan Vasile Racolța cunoaște bine programul de dezvoltare al județului Cluj susținut de administrația publică liberală județeană și asigură locuitorii comunei că rămâne atașat valorilor pe care le-a susținut și în 2020, dar într-o echipă puternică cum este echipa PNL Cluj", au transmis liberalii clujeni.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza