Foto Alegeri în PNL Huedin. Cine a fost ales președintele organizației

Alegeri în PNL Huedin. Cine a fost ales președintele organizației
| Foto: Facebook.com/MEPDanielBuda
Alegeri în PNL Huedin. Cine a fost ales președintele organizației
Alegeri în PNL Huedin. Cine a fost ales președintele organizației
Alegeri în PNL Huedin. Cine a fost ales președintele organizației

În vederea congresului PNL, care va avea loc în data de 25 septembrie 2021, în birourile locale din teritoriu au loc alegeri interne.

Astfel, edilul orașului Huedin, Mircea Moroșan, care ocupă și funcția de prim-vicepreședinte al PNL Cluj, a fost reales să conducă destinele organizației locale a liberalilor din Huedin. La constituirea noului birou politic a fost prezent și liderul filialei județene, europarlamentarul Daniel Buda.

Orașul Huedin se modernizează cu ajutorul echipei liberale performante condusă de Mircea Moroșan! Alături de colegii mei Florin Stamatian, vicepreședinte PNL Cluj, Maria Forna, consilier județean și președintele TNL Cluj, consilierii județeni Gheorghe Călătan, Gheorghe Iancu și Cristian Ciuta, președinte al TNL Cluj-Napoca, doamna Georgiana Kaczka, vicepreședinte TNL România și consilier local, Andrei Bradea, prim-vicepreședinte CSL România și Tudor Podar, președinte CSL Cluj, am avut plăcerea de a participa în această seară la ședința de alegere a noului birou al PNL Huedin.

Îl felicit pe prietenul și colegul meu, prim-vicepreședintele PNL Cluj, domnul primar Mircea Moroșan, pentru realegerea în funcția de președinte al PNL Huedin. Este întotdeauna o plăcere să revin în orașul de la poalele Muntelui Vlădeasa, în mijlocul organizaţiei de suflet a Partidului Naţional Liberal Cluj, o organizaţie ale cărei rezultate au în spate o muncă politică temeinică şi perseverentă.

Organizația Huedin este o mare familie, ai cărei membri răspund solidar la toate acţiunile şi proiectele Partidului Naţional Liberal. În continuare, prin liderul Mircea Moroșan, are menirea de a duce mai departe acest spirit de familie, de a munci mai departe aşa cum a muncit şi până acum.

Membrii PNL Huedin au rolul de a fi nişte veritabili vectori de opinie şi de imagine ai Partidului Naţional Liberal în Huedin şi în județul Cluj. Acest lucru se poate realiza doar continuând să fim în mijlocul cetăţenilor, aşa cum am făcut-o până acum. Urez mult succes colegilor în noul birou şi îi asigur că în continuare organizaţia judeţeană va fi un partener de nădejde pentru fiecare dintre membri”, a transmis Buda.

Comenteaza