Video Alin Tișe, despre candidații PNL Cluj la parlamentare: „Este cea mai performantă echipă de oameni noi în politică”

Alin Tișe, despre candidații PNL Cluj la parlamentare: „Este cea mai performantă echipă de oameni noi în politică”

Președintele CJ Cluj și-a manifestat susținerea pentru candidații PNL Cluj la alegerile parlamentare.

Tișe a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre lista de candidați ai PNL Cluj pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Clujul are nevoie în prezent de parlamentari de Cluj care să dea un guvern competent, iar aceștia pe care noi îi propunem sunt parlamentarii PNL. Echipa liberală este cea pe care o susțin cu toată forța pentru că eu consider că este cea mai performantă echipă de oameni noi în politică.

Oamenii noi în politică sunt aceia care până la vârsta lor în domeniile pe care le au sunt profesioniști. Fac un apel la clujeni, îi rog să analizeze cu maximă atenție aceste candidaturi și să voteze așa cum le este propriul interes și propriul interes al Clujului”, a declarat la ZIUA LIVE Alin Tișe.

Șeful forului administrativ județean susține că interesul Clujului în momentul de față este o administrație liberală.

„Atât la nivelul municipiului Cluj-Napoca, cât și la nivelul Județului Cluj, la nivelul tuturor municipiilor și aproximativ a celor peste 50 de comune, cu alte cuvinte 95% din populația județului în momentul de față este condusă de administrații liberale. O majoritate PNL în parlament va decide un guvern liberal pentru că acest guvern liberal este cel care va decide modul în care va fi gestionată această țară în următorii ani. Deja guvernul liberal în funcție, a anunțat că marile proiecte ale Clujului vor fi susținute”, a precizat Tișe.

El a mai spus că este o întâmplare că majoritatea candidaților PNL Cluj la parlamentare au experiență în administrație publică.

„Nu a fost o strategie, dar cred că asta poate fi un avantaj pentru viitorii parlamentari, pentru că în momentul când vor lucra la o lege sau la un proiect legislativ vor ști exact problemele pe care le-au avut în administrația locală și vor ști exact cum să formuleze un proiect de lege. Cred că experiența în administrația locală este esențială, nu este obligatorie, dar este esențială pentru un bun parlamentar”, a conchis Alin Tișe.

Comenteaza