Video Alin Tișe, discurs manifest la ZIUA LIVE: „Cred că a trecut vremea în care să ne fie frică să vorbim. Dacă pierdem și acest drept...”

Alin Tișe, discurs manifest la ZIUA LIVE: „Cred că a trecut vremea în care să ne fie frică să vorbim. Dacă pierdem și acest drept...”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj consideră că degeaba au trecut peste 30 de ani de la Revoluție, dacă încă mai sunt oameni care se tem să-și expună părerile și să spună ceea ce gândesc.

Liderul forului administrativ județean, Alin Tișe, a avut un adevărat discurs, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) în care a vorbit despre libertatea de exprimare, dreptul la opinie sau despre cei care dau lecții politice, dar nu au câștigat nimic niciodată din acest punct de vedere.

Am spus multe lucruri aici în emisiune despre politică de-a lungul vremii. Să știți că în ciuda unora care cred că cinevă mă critică sau îmi spune lucruri, eu nu am această perspectivă. Niciodată nu am fost criticat pentru lucrurile spuse și pe care le cred, în emisiune. Că cei care sunt la butoane în prezent, o fac în alt mod, e problema lor.

Eu am rămas și îmi mențin punctul de vedere, că trebuie să spui lucrurile pe care le crezi. Chiar dacă prin asta îți creezi de multe ori antipatii sau poate chiar dușmănii. Însă, nu există o chestiune personală legată de nimeni. Pur și simplu este modul meu de a gândi. Toată viața am fost greu de regimentat într-o structură în care nu am crezut.

De asemenea, este greu să mă conducă oameni în care nu cred sau îmi sunt inferiori din punct de vedere politic. Sau oamenii care n-au câștigat nicio competiție electorală și care ne dau lecții în campanie. Vin în localitățile din Cluj să ne spună cum să câștigăm alegerile în Ploscoș sau în Recea Cristur. La ei în județe necâștigând niciodată ceva. Au pus tot timpul partidul să muncească pentru ei.

Eu nu cred în astfel de oameni politici. Este dreptul meu să cred în ceva sau să nu cred în ceva. Cred că a trecut vremea în care să ne fie frică să vorbim. Dacă pierdem și acest drept de a vorbi, atunci nu înțeleg de ce ne mai pierdem vremea și de ce am parcurs acești 30 de ani de libertate și democrație, dacă lăsăm la copii o țară în care îți e frică să vorbești”, a spus, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Comenteaza