Alin Tișe, mesaj fără echivoc: „PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea”

Alin Tișe, mesaj fără echivoc: „PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea”

Președintele Consiliului Județean Cluj și-a exprimat opinia referitor la ultimul scandal din coaliția de guvernare legat de măsurile fiscale.

Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul forului administrativ județean clujean susține că guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide, iar creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL.

Guvernul PNL - PSD sau PSD - PNL Oricum le-ai ordona, Guvernul este bipartid! Guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide.

Creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL. Și condamnă România la o criză profundă și recesiune. Susținerea economiei reale presupune susținerea mediului de afaceri și nicidecum fiscalitatea crescută.

Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare! PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea.

Nu, nu am discutat în partid asta. Este ceea ce gândesc și ce aș face eu, dar partidul gândește cu mintea altora”, a transmis Alin Tișe.

Și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a avut o „poziție” pe acest subiect, susținând că amenințarea cu demisia a premierului Marcel Ciolacu este „un șantaj direct” și că PNL este obligat sa spună „NU” propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor.

Comenteaza