Ameninţări cu moartea între politicienii clujeni

Ameninţări cu moartea între politicienii clujeni
Doi cunoscuţi oameni politici din Cluj au ajuns să se acuze ca şi-au aruncat ameninţări grave.

Potrivit vicepreşedintelui PDL, Alin Tişe, ameninţarea a fost făcută cu 2 zile înainte de alegerile locale. "Pur si simplu, intr-o noapte cand ieseam de la partid, Uioreanu m-a amenintat cu moartea. Era undeva la 12 noaptea, ieseam din curtea partidului, era in strada. Nu stiu ce nivel de luciditate avea Uioreanu la acea ora. Striga pe strada ca ma omoara, era cu un domn care nu era tocmai subtirel, era unul dintre cei cu ceafa lata", a declarat Tise.

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj neagă acuzaţiile. "Asemenea bazaconii arată fustrarea, am crezut ca domnului Tişe i-a trecut, dar văd că continuă. Dacă a avut coşmaruri în perioada de campanie şi după ce a aflat rezultatul alegerilor, atunci e problema dânsului. Să vii să faci în presă asemenea acuze mi se pare mult sub demnitatea unui cetăţean. Din punctul meu de vedere, nu am nimic de comentat. Ceea ce spune domnul Tişe nu este adevărat şi nu are cum să fie adevărat", a replicat Uioreanu.

Horea Uioreanu se află într-o delegaţie oficială în provincia chineză Shandong alături de prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, cu scopul de a atrage noi investitori.

 

Comenteaza