Aurelia Cristea solicită organizarea unor întâlniri cu parlamentarii clujeni. Care este scopul lor

Aurelia Cristea solicită organizarea unor întâlniri cu parlamentarii clujeni. Care este scopul lor
Deputatul PSD Cluj, Aurelia Cristea, solicită autorităţilor locale organizarea, în perioada imediat următoare, a unor întâlniri cu parlamentarii clujeni.

În acest sens, ea a depus miercuri două cereri adresate Primăriei Cluj-Napoca şi Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

"Cred că acest tip de întâlniri trebuie organizate periodic, indiferent de culoarea politică, deoarece parlamentarii clujeni sunt alături de proiectele comunității, de toate viziunile și ideile clujenilor care pot îmbunătăți actul legislativ.

Solicitarea mea vine în ideea unui consens comunitar al proiectelor, aflat peste orice orgoliu politic mărunt, care ar trebui depășit, prin dialog, asumarea responsabilității și identificarea de soluții, în sprijinul rezolvării problemelor cetățenilor", susţine Cristea.

Scopul lor este, la nivelul municipalităţii locale, analizarea obiectivelor de investiţii din Cluj-Napoca în perioada 2015-2020, a modalităţilor de sprijin ale Capitalei Europene a Tineretului 2015 şi a paşilor care trebuie realizaţi în acest an pentru câştigarea titlului de Capitală Culturală Europeană în 2021.

În ceea ce priveşte CJ, întâlnirile vizează modalitățile de sprijin pentru proiectele regionale şi pentru Spitalul Regional de Urgență, atragerea de investitori şi crearea de locuri de muncă, susținerea parcurilor industriale de tip Tetarom, a rampei ecologice a judeţului Cluj şi consolidarea mediului de afaceri.

Comenteaza