Bugetul votat de Parlament, unul "al sărăciei", critică Tişe

Bugetul votat de Parlament, unul
Parlamentul a votat ieri un buget al sărăciei, a declarat senatorul PDL Alin Tişe. parlamentarul este nemulţumit că nici în acest an proiectl Spitalului Regional de Urgenţă nu a primit fonduri de la Guvernul Ponta. În schimb, USL susţine că banii alocaţi de guvern pentru infrastructura din Transilvania demonstrează interesul premierului pentru această zonă.

Revoltat pentru că nu s-au alocat bani de la buget decât pentru anumite porţiuni din autostrada Transilvania, Alin Tişe i-a numit mincinoşi pe reprezentanţii USL.

"USL a votat ieri în parlament bugetul sărăciei, un buget care nu face altceva decât să sărăcească populația o dată în plus; este pentru al doilea an consecutiv când Clujul este uitat de la finanțare: 0 lei pentru Spitalul de Urgență, 0 lei pentru aeroport, 0 lei pentru Cluj Capitală culturală, 0 lei pentru Cluj Capitală culturală a Tineretului, 0 lei pentru centura de sud de ocolire a municipiului Cluj-Napoca. Cu alte cuvinte, mincinoșii de la USL din nou au batjocorit acest județ", se plânge Tişe.

Reprezenaţii puterii afirmă că sunt nevoiţi acumj să repare ceea ce a stricat PDL pe vremea când Emil Boc guverna România .

"Domnul tișe înainte să spună că e bugetul sărăciei e bugetul reparației pentru toate hoțiile și ticăloșiile pe care le-a făcut Guvernul domniei sale, împreună cu Emil Boc şi cu Traian Băsescu", a replicat Mircea Jorj, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

În total, PDL a depus un număr de 462 de amendamente la buget legate de judeţul Cluj.

 

Comenteaza