Candidaţii PMP la Parlament. Un "paraşutat" de la Bucureşti pe lista de la Senat

Candidaţii PMP la Parlament. Un
Noua conducere a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Cluj a stabilit listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

La Camera Deputaţilor lista este dechisă chiar de noul preşedinte interimar - Rareş Rusu, fost consilier judeţean până în iunie anul acesta. Urmează, pe locul doi, Marian Morar (Câmpia Turzii) - noul secretar general al organizaţiei judeţene a partidului. Pe locurile trei, patru şi cinci se regăsesc Adrian Hidicaş (Gherla), Adrian Nap (Turda) şi Sebastian Lazin (Dej).

Pe lista pentru Senat, chiar pe primul loc, PMP Cluj va avea un candidat "paraşutat" de la Bucureşti. Este vorba de Ştefan Burlacu, actual deputat şi vicepreşedinte PMP la nivel naţional. Urmează, pe locul doi, Emil Moldovan - fost candidat PMP la Primăria Turda şi Adrian Mic - consilier local în Floreşti - pe trei. Aceste liste urmează să fie depuse la Biroul Electoral Central.

Amintim că Rareş Rusu a fost numit la conducerea organizaţiei municipale a PMP, după ce fostul preşedinte, deputatul Adrian Gurzău, a fost acuzat la sfârşitul lunii septembrie de către Direcţia Naţională Anticorupţie de trafic de influenţă în dosarul Carpatica Asig, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Decizia a fost luată duminică de către conducerea centrală a PMP.

Comenteaza