News alert Candidatul la președinție dat dispărut la Cluj a fost găsit

Candidatul la președinție dat dispărut la Cluj a fost găsit

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc (PNR) la alegerile prezidențiale, a fost găsit, joi noaptea, la Mănăstirea Putna, au declarat pentru Mediafax surse din anchetă.

Cazat în mănăstire, Peia nu a fost victima vreunei infracțiuni. “Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun polițiștii. 

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Peia de către Serviciul de Protecție și Pază (SPP). Candidatul la președinție din partea PNR ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 01:17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

„În această după-amiaza, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a fost sesizat de către SPP despre dispariția lui Peia, candidat la Președinția României. Acesta s-a cazat la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări.

Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 01:17 minute”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Candidatul PNR la președinție a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o întâlnire electorală.

Comenteaza