Candidatura lui Buzoianu, susţinută de PNŢCD şi PND

Candidatura lui Buzoianu, susţinută de PNŢCD şi PND
Formațiunile politice PNȚCD și PND au anunțat joi oficial susținerea candidaturii independentului Octavian Buzoianu în lupta pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Anunţul a fost făcut în jurul prânzului, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de Buzoianu. Cele două partide s-au alăturat astfel programului de guvernanță locală propus de candidatul independent, intitulat "Clujul unui million de oameni". Misiunea acestuia este de a crea un pol modern de stabilitate și dezvoltare regională, dedicat locuitorilor, vizitatorilor și antreprenorilor care doresc să investească în Cluj-Napoca.

„Sunt încântat că partide politice de dreapta, centru drepta și stânga au venit alături de mine și încercăm să consturim viitorul Clujului împreună. Este o dovadă că proiectul meu de a uni toate energiile Clujului pentru binele orașului prinde contur", a declarat Buzoianu.

La rândul său, Horea Dan, preşedintele PNŢCD, a declarat că susţinerea pe care partidul pe care îl conduce i-o arată omului de afaceri are loc pe fondul relaţiilor dezvoltate cu acesta de-a lungul anilor. 

„Îl cunosc pe domnul Buzoianu de câțiva ani, îl admir foarte mult și cred că profilul său de administrator se potriveste mai bine cu poziția de primar. Este un lider autentic și un om vizionar. (...) Alegerea noastră, a mea și a colegilor din PNTCD este domnul Buzoianu. Cred că orașul are nevoie de el", a afirmat Horea Dan Stelian. 

Pe de altă parte, colaborarea cu PND are loc în contextul unei conexiuni nou formate între Buzoianu şi şeful partidului, însă care s-a dovedit de bun augur. 

„Îl cunosc de puțin timp pe domnul Buzoianu, dar prima dată când ne-am întâlnit am reușit să stăm la discuții o oră jumătate, asta spune foarte mult despre conexiunea care s-a creat între noi. Am încredere în el ca antreprenor și suntem onorați să îi fim alături", a explicat Dorel Matiș, președinte PND Cluj.

Până în prezent, formațiunile politice PSD+ALDE, PNȚCD, UNPR și PND și-au anunțat public susținerea candidaturii independente a lui Octavian Buzoianu și retragerea propriilor candidați.

 

 

 

Comenteaza