Exclusiv Ce spune Alin Tișe despre decizia colegului Sabin Sărmaș de a candida la primăria Cluj-Napoca

Ce spune Alin Tișe despre decizia colegului Sabin Sărmaș de a candida la primăria Cluj-Napoca
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Anunțul deputatului PNL Cluj Sabin Sărmaș de a candida la primăria municipiului Cluj-Napoca i-a luat prin surprindere pe majoritatea colegilor de partid. Nu însă și pe președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care spune că în politică nu îl mai surprinde nimic.

Parlamentarul clujean a anunțat, în urmă cu două săptămâni, că va candida la Primăria Cluj-Napoca, precizând că dorința sa este să-l contracandideze pe colegul de partid, actualul edil Emil Boc. 

ZIUA de CLUJ a stat de vorbă cu Alin Tișe, liderul forului administrativ județean clujean, în legătură cu acest subiect.

Nu vreau să comentez de domnul Sabin Sărmaș. Ce aș putea să spun?! Este opțiunea fiecăruia, nu am ce să spun mai mult. Cum ziceau bunicii: «cum îți așterni, așa dormi». Fiecare e liber să facă ce vrea în viața asta. Ne-am câștigat libertatea de face orice vrem. Aș fi ultimul care aș comenta gesturile politice a cuiva. Când un om are o opțiune, e liber să facă ce vrea. Eu, ca om politic și ca o persoană care fac parte dintr-un partid, nu am nicio problemă cu opțiunile nimănui. Dacă el și-a decis viitorul în direcția asta, să fie sănătos. Conform statului el este încă membru de partid. El fie pleacă la alt partid, fie este exclus. Prin faptul că tu declari că ești împotriva partidului din care faci parte, asta înseamnă automat că tu te consideri în afara partidului. Nu trebuie să te dea nimeni afară. Viața este formată din alegeri, iar el așa a ales. Decizia lui nu a venit ca o surpriză. Pe mine, după 30 de ani în politică, nu mă mai surprinde nimic”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Alin Tișe.

Amintim, liderul liberalilor clujeni, Daniel Buda, a spus, la ZIUA LIVE, că decizia de candidatură a deputatului Sabin Sărmaș la primăria Cluj-Napoca a venit ca o surpriză deoarece el nu și-a exprimat niciodată nemulțumirea față de partid.

Comenteaza