Cioloş, la Cluj: "Eu sunt un lider creat de media"

Cioloş, la Cluj:
Fostul premier Dacian Cioloş a declarat duminică, în cadrul unei dezbateri la Cluj-Napoca, că el este un lider creat de media „într-un anumit fel” şi îşi dă seama de faptul că a acumulat un anumit capital, „fără să vrea neapărat”, motiv pentru care o să încerce pe viitor să îl valorifice cât mai bine.

„Liderii pot fi şi creaţi (...). Eu sunt un lider creat de media într-un anumit fel. Eu îmi dau seama că am acumulat un anumit fel de capital fără să vreau neapărat, dar îl am acolo, şi sigur că o să încerc să îl valorific cât mai bine”, a afirmat Dacian Cioloş, citat de news.ro.

El a ţinut să precizeze că sunt „foarte multe lucruri care pot fi făcute şi fără să fi la guvernare”.

Dacian Cioloş a vorbit şi despre Platforma România 100, afirmând că vor exista departamente, unde oamenii care au competenţe vor colecta idei şi vor veni cu propuneri legislative sau care vor face obiectul unui eventual program de guvernare.

„La nivel central, asociaţia platformei respective, vrem să facem nişte departamente unde oameni care au competenţe şi idei pe anumite domenii să poată să modereze grupul care colectează idei sau de pe sectoare sau din teritoriu şi să venim cu propuneri, chiar propuneri legislative, cu anumite idei care sau să facă obiectul unor potenţiale programe de guvernare în viitorul apropiat sau chiar unele dintre ele să poată fi implementate dacă ele nu au neapărat nevoie de decizii, de politici publice”, a completat Dacian Cioloş. 

Etichete
Comenteaza