Continuarea Autostrăzii Transilvania în regim de drum judeţean este o declaraţie iresponsabilă, susţine PSD

Continuarea Autostrăzii Transilvania în regim de drum judeţean este o declaraţie iresponsabilă, susţine PSD
După ce preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a spus în această dimineaţă că lucrările la Autostrada Transilvania ar putea continua în regim de drumuri judeţene în Cluj, preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan spune că declaraţiile sunt "iresponsabile" şi că sunt făcute "doar de dragul de a-şi face campanie electorală sau pentru a-i salva naşului său de la Bucureşti, premierul Emil Boc, imaginea şifonată".

"Am văzut că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj a ieşit azi din nou cu declaraţii fanteziste în care ne spune că va construi un tronson din Autostrada Transilvania în regim de drum judeţean. Le reaminstesc celor de la putere că au obligaţia faţă de cetăţeni de a face tot posibilul pentru a finaliza lucrările la Autostrada Transilvania, un proiect esenţial pentru noi, şi nu de a o transforma în subiect de campanie electorală", a spus Lăpuşan într-un comunicat de presă.  Acesta adaugă că în ce priveşte Autostrada Transilvania "toţi cei din PDL mint" atunci când spun că vor finalizarea proiectului. "Nu au făcut altceva decât propagandă ieftină ori de câte ori au adus subiectul în discuţie", a mai arătat Lăpuşan.

Amintim, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a declarat astăzi că două tronsoane din Autostrada Transilvania - Gilău-Nădăşel şi Cîmpia Turzii până la limita cu judeţul Mureş - ar putea fi construite cu banii Consiliului Judeţean Cluj, în regim de drum judeţean. Vezi aici detalii şi declaraţia video.

Comenteaza