Cum explică un apropiat al lui Crin Antonescu neimplicarea fostului lider PNL în campania lui Iohannis

Cum explică un apropiat al lui Crin Antonescu neimplicarea fostului lider PNL în campania lui Iohannis
Deputatul PNL de Cluj, Radu Zlati, a dat astăzi o explicaţie pentru lipsa de susţinere a lui Crin Antonescu pentru candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

 


Întrebaţi-l pe domnul Crin Antonescu. Eu răspund pentru mine şi îmi fac datoria ca soldat credincios al partidului. Pe de altă parte, din ce am discutat cu dânsul , am înteles că domnul Crin Antonescu n-a primit nici un mesaj clar din partea domnului Klaus Iohannis prin care să i se solicite sprijin în campanie.

La o invitaţie nedată n-ai cum să răspunzi. Sper că zilele acestea domnul Crin Antonescu îşi va manifesta sprijinul pentru domnul Iohannis. De altfel, Crin Antonescu a spus că va vota anti-Ponta", a declarat deputatul PNL Radu Zlati.

Ela fost coleg de facultate cu Crin Antonescu şi consilierul fostului lider al PNL cât acesta a fost preşedinte interimar al României, pe perioada de 30 de zile a suspendării lui Traian Băsescu din 2012.

Zlati a fost impus în 2012 de la Bucureşti, când preşedinte al PNL era Antonescu, drept candidat al USL în colegiul 5 al judeţului Cluj pentru deputaţi şi aşa a ajuns în Parlamentul României.

 

Etichete
Comenteaza