Dacian Cioloș vine la Cluj să strângă semnături pentru propriul partid

Dacian Cioloș vine la Cluj să strângă semnături pentru propriul partid
| Foto: Facebook.com/Dacian Ciolos

Fostul prim-ministru Dacian Cioloș deschide lista de candidați ai Partidului REPER pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

Fondatorul partidului REPER vine la Cluj-Napoca, vineri, pentru a strânge semnături de susținere și a discuta cu cetățenii.

Dacian Cioloș și Ramona Strugariu, eurodeputați și candidați ai Partidului REPER pentru Parlamentul European, vin la Cluj-Napoca vinerea aceasta, începând cu ora 17:30, pentru a strânge semnături de susținere și discuta cu oamenii despre realizările de mandat, programul nostru politic și lista de candidați pentru alegerile din 9 iunie.

Ne vedem de la ora 17:30 în Parcul Central, în zona Cazinoului, alături de Dacian Cioloş, Ramona Strugariu și Ciprian Mihali - REPER, membru al filialei REPER Cluj și candidat la alegerile europarlamentare, și continuăm mai apoi traseul spre Opera Maghiară, Piața Muzeului, Piața Unirii și Bulevardul Eroilor.

Vino să semnezi pentru partidul REPER și să susții cea mai bună echipă europeană a României!”, au transmis reprezentanții filialei REPER Cluj.

În urmă cu 10 zile, partidul REPER şi-a anunţat lista candidaţilor pentru Parlamentul European. Clujul este reprezentat pe listă de către profesorul universitar Ciprian Mihali.

Comenteaza