Dăncilă, după revenirea în PSD a celor doi deputați de Cluj: "Nu le-am promis nimic"

Dăncilă, după revenirea în PSD a celor doi deputați de Cluj: "Nu le-am promis nimic"

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, susţine că nu le-a promis nimic deputaţilor de Cluj, Horia Nasra și Cornel Itu, care au revenit miercuri în Partidul Social Democrat, ci doar a discutat cu ei.

Premierul Viorica Dăncilă, președinte al PSD, neagă zvonurile apărute în presă, potrivit cărora le-ar fi promis funcții, celor doi deputați dezertori întorși în PSD, după ce își vor proba fidelitatea față de partid.

"Nu le-am promis nimic. Am avut discuţii legate de România, legate de responsabilitatea pe care o au, discuţii legate de obligaţia pe care o au faţă de cei care i-au votat, şi anume aceea a implementării programului de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, şi-au pus speranţe în ei. Speranţa a fost să continue această guvernare. (...) Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar Horia Nasra s-a întors în PSD condus de Viorica Dăncilă. Vom vedea mâine la moţiune", a declarat, marți, Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

Deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu au anunțat săptămâna trecută că părăsesc partidul și se înscriu în PRO România. În această dimineaţă, Nasra anunţa, printr-un anunţ de pagina sa de Facebook, că revine în PSD Cluj şi nici el, nici Itu nu vor vota moţiunea de cenzură. (vezi S-au răzgândit, în prag de moţiune! Nasra şi Itu se întorc în PSD și Ponta, reacţie la revenirea lui Nasra şi Itu în PSD: "Dăncilă le oferă funcţii şi bani")

Comenteaza