Daniel Buda: "Domnilor Dragnea, Tudose şi Mişa, veţi rămâne în istorie drept cei mai nocivi şi detestaţi lideri politici!"

Daniel Buda:
Europarlamentarul clujean Daniel Buda (preşedintele PNL Cluj) spune că guvernul PSD-ALDE este ucigaşul mediului economic şi fiscal din România.

"Guvernarea PSD-ALDE se dovedeşte a fi nu doar o guvernare incompetentă, mincinoasă şi lipsită de orice urmă de profesionalism ci şi o Guvernare care luptă zilnic împotriva intereselor tuturor cetăţenilor români.

Codul Fiscal pe care domnii Liviu Dragnea, Mihai Tudose şi Ionuţ Mişa intenţionează să îl adopte astăzi prin ordonanţă de urgenţă a fost contestat în ultimele două săptămâni nu doar de către PNL şi preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, de patronatele, sindicatele şi mediul economic privat, ci şi de către Comisia Europeană", transmite europarlamentarul. 

Buda subliniază că executivul nu aude nici măcar "urletul de disperare a primarilor din ţară, inclusiv a primarilor PSD", care vor fi puşi în situaţia de a renunţa la investiţiile publice la care s-au angajat sau, mai grav, la proiectele derulate pe fonduri europene, din cauza lipsei banilor.

"'Sub guvernarea PSD-ALDE, România riscă să rămână mai departe o țară de lumea a treia, subdezvoltată, ameninţată de o criză politică şi economică fără precendent. Domnule Liviu Dragnea, sunteţi singurul care mai puteţi opri derapajul în care v-aţi angajat propriul guvern! Nu rataţi ocazia să vă îndreptaţi greşeala. Altfel, strada vă va obliga să o faceţi!", conchide europarlamentarul. 

Comenteaza