Daniel Buda cere solidaritate cu refugiații din Ucraina. PNL Cluj demarează o campanie de strângere de fonduri

Daniel Buda cere solidaritate cu refugiații din Ucraina. PNL Cluj demarează o campanie de strângere de fonduri

Europarlamentarul Daniel Buda a anunțat startul unei campanii prin care liberalii clujeni își propun să strângă fonduri pentru refugiații care soses în nordul țării din Ucraina.

“Solidaritate cu refugiații din Ucraina!

Din păcate, trăim o perioadă pe care nu credeam că o vom traversa vreodată. Europa și lumea întreagă sunt puternic afectate de acțiunile iresponsabile ale unui dictator care calcă în picioare tratatele internaționale, integritatea teritorială dar mai ales curmă vieți nevinovate. Vedem cu toții ce se întâmplă la granițele României.

Mame cu copii, bătrâni, persoane bolnave, care fug din calea războiului și caută cu disperare un refugiu în țara noastră. Am discutat telefonic cu viceprimarul municipiului Sighetul Marmației, colega noastră Daniela Onița-Ivașcu și mi-a comunicat că există un flux mare de cetățeni care trec în aceste zile granița prin punctul de la Sighet și care au nevoie urgentă de alimente și produse de igienă.

În acest sens, le-am propus colegilor liberali să demarăm la nivelul filialei PNL Cluj, o campanie de strângere de fonduri în urma căreia vor fi achiziționate alimente și produse de igienă care urmează apoi să fie livrate către colegii și autoritățile din Sighetul Marmației pentru a fi distribuite către persoanele refugiate.

Donațiile se pot face în contul colegului nostru Florin-Valentin Gliga, trezorier PNL Cluj, până luni, 28 februarie, ora 12, cu mențiunea la transfer "donație refugiați Ucraina"

Contul este: RO11BTRLRONCRT00D0002602.

Cred că în aceste clipe trebuie, mai mult ca oricând, să fim solidari și să dăm dovadă de compasiune față de semenii noștri greu încercați.

Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru implicare și vă îndemn să diseminați mesajul către toți colegii liberali.

Multă sănătate tuturor!”, a transmis Daniel Buda.

Comenteaza