De ce „țintește" primarul de la Dej al cincilea mandat

De ce „țintește" primarul de la Dej al cincilea mandat
| Foto: Facebook / Costan Morar

Actualul primar al Dejului, Costan Morar, a fost validat de conducerea PNL Cluj pentru a candida pentru al cincilea mandat. Prioritățile sale vizează investiții în toate domeniile.

Costan Morar a precixat pentru ZIUA de CLUJ că pe parcursul celor patru mandate avute a încercat să facă Dejul cât mai atractiv pentru investitori, prioritate pe care o va păstra și în următorul mandat pe care îl țintește, al cincilea.


„Dorința mea este de a finaliza proiectele începute în urmă cu patru ani și de a dezvolta Dejul așa cum m-am angajat în fața comunității pe care o reprezint, să avem un oraș așa cum ni-l dorim cu toții, pentru noi toți. Întotdeauna, de când sunt primar am dezvoltat orașul pe toate liniile investiționale, pe infrastructură, pe sănătate, pe agrement, sport, și toate investițiile pe care le-am demarat în aceste domenii le voi finaliza. Am încercat tot timpul să fac conexiune între toate domeniile și palierele investiționale în așa fel încât să fim atrăgători și pentru investitori. Dejul are rata șomajului 0,7 la sută, este sub media județeană, orașul a devenit tot mai atractiv", a declarat Costan Morar.

După trei mandate obținute din partea Partidului Social Democrat (PSD), Morar Costan l-a obținut, la alegerile locale din 2020, pe al patrulea sub sigla Partidului Național Liberal (PNL).

Comenteaza