Deputata Burciu, eliminată din PSD. "Nu am niciun regret"

Deputata Burciu, eliminată din PSD. "Nu am niciun regret"

Deputata de Cluj Cristina Burciu a fost exclusă din PSD marţi seara, în şedinţa CEx, alături de ceilalţi parlamentari care au votat pentru Guvernul Orban.

"Am luat la cunoștință decizia conducerii PSD și voi activa pentru moment în grupul deputaților neafiliați. Subliniez însă că nu am dorit în niciun moment să se ajungă la acest deznodământ, respectiv să iau hotărârea de a vota un nou guvern. Consider însă că am dat dovadă de maturitate politică, deoarece țara nu putea merge înainte într-o situație de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcționarea instituțiilor statului, de plata salariilor și a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit", a scris Cristina Burciu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputata de Cluj este de părere că PSD a ajuns în situația de a pierde guvernarea prin moțiunea de cenzură din cauza unui "slab management politic și a incapacității conducerii de a menține un climat de unitate și solidaritate".

"Personal, nu am niciun regret, iar evoluția acestui partid în perioada următoare sunt sigură că îmi va confirma gestul. Voi avea în continuare respectul cuvenit pentru foștii colegi din PSD, cu speranța că vor reuși cu adevărat reformarea acestui partid cu tradiție din România", a mai arătat aceasta.

În final, deputata din Turda precizează că va susţine în continuare, în parlament, iniţiativele pe care le va considera benefice pentru români şi pentru clujeni.

"Îmi voi continua activitatea parlamentară pe aceeași linie ca și până acum, respectiv voi susține proiectele legislative și inițiativele pozitive pentru îmbunătățirea vieții românilor. Pe plan local, voi rămâne în continuare alături de clujeni și la dispoziția lor. Îi voi sprijini, în măsura prerogativelor mele, să își rezolve problemele și să obțină răspunsurile dorite la toate aspectele pe care mi le vor sesiza", a conchis Cristina Burciu.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat, marţi seara, după şedinţa CEx a PSD, că membrii comitetului au luat decizia de a-i exclude pe Cozmin Guşă, Ana Birchall şi pe toţi cei care au votat pentru Guvernul Orban. Viorica Dăncilă a mai confirmat şi excluderea primarului din Bacău.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza