Video Deputatul Moisin acuză USR că și-a dat „autogol”: „S-au transformat din autoproclamții salvatori ai României, în groparii României”

Deputatul Moisin acuză USR că și-a dat „autogol”: „S-au transformat din autoproclamții salvatori ai României, în groparii României”
| Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care DNA a cerut încuviințarea Parlamentului și Președinției pentru începerea urmăririi penale în cazul fostului premier Florin Cîțu (PNL) și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, ambii de la USR, pentru achiziția vaccinurilor anti-COVID în timpul pandemiei.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a lansat un atac la DNA spunând că dosarul deschis împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu alarmant de folosire a instituţiilor statului împotriva opoziţiei politice și că statul de drept este călcat în picioare. Totodată, s-a luat decizia ca fostul ministru al Sănătății să rămână pe lista USR pentru alegerile europarlamentare din 2024.

Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin, a comentat, la ZIUA LIVE, pe marginea acestui subiect și nu s-a ferit să-i critice pe useriști.

PNL a votat de fiecare dată favorabil pentru aceste măsuri și așa va face și acum. Așa este corect. Chiar voiam să fac o postare legat de ce a transmis Cătălin Drulă, cu titlul «Drulă în pijama se luptă cu DNA», pentru că am văzut că era într-un tricou, nu știu dacă era chiar în pijama, la miezul nopții, se lupta cu DNA, asta după ce ani de zile ei au susținut faptul că sunt apărătorii acestui parchet specializat.

Eu cred că în 2023 nu mai putem vorbi de dosare politice în România. De mulți ani nu se mai poate vorbi. De asemenea, eu chiar mi-aș dori ca Vlad Voiculescu să rămână pe lista de europarlamentare și sper să nu se răzgândească USR-ul. O să avem material pentru anul viitor. Să nu uităm că USR este cel care a spus «fără penali în funcții publice». 

Au devenit victimele propriului discurs. Nu sunt nici la primul eveniment. Să nu uităm că și edilul Clotilde Armand este urmărită penal. Vedem ușor ușor că acest mit al curaților din USR se prăbușește și se dovedesc a fi niște oameni care au dezamăgit electoratul. Sunt niște oameni puși pe propriul succes, ca să mă exprim elegant.

Deci acești autoproclamați a fi salvatorii României sunt de fapt groparii României. Încă o dată se dovedește cât de corectă este metafora românească «lupul îmbrăcat în blană de oaie». Sunt debusolați. Și-au atacat propriile valori. Și-au dat un autogol, în termen fotbalistici. Nici nu mă așteptam, dar să o țină tot așa”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Radu Moisin.

Comenteaza