Deputatul Moisin, întrevedere cu ambasadorul Franței în România. Ce teme au fost discutate

Deputatul Moisin, întrevedere cu ambasadorul Franței în România. Ce teme au fost discutate
| Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Clujeanul Radu Moisin este președinte al Grupului parlamentar de prietenie dintre Camera Deputaților din România și Adunarea Națională din Franța.

Potrivit deputatului PNL Cluj, subiectele abordate la întâlnire au fost legate de aderarea României la Spațiul Schengen și cu granițele terestre, cooperarea dintre cele două țări în zona economică, de securitate sau culturală.

România și Franța, o prietenie autentică!

În calitate de Președinte al Grupului parlamentar de prietenie dintre Camera Deputaților din România și Adunarea Națională din Franța, am avut onoarea de a avea o întrevedere cu Excelența Sa, domnul Nicolas Warnery, Ambasadorul Franței în România, întâlnire care a avut loc astăzi la sediul Ambasadei de la Bucureşti.

În cadrul aceste întâlniri am discutat subiecte relevante pentru continuarea dezvoltării țării noastre, printre care și aderarea României la Spațiul Schengen și cu granițele terestre, obiectiv susținut total de către Franța, dar și alte subiecte legate de cooperarea strânsă dintre Franța și România, în zona economică, de securitate în regiune sau culturală.

Parteneriatul dintre Franța și România se bazează, de secole, pe cooperare și susținere reciprocă, iar comunitatea francezǎ din Transilvania, în special din Cluj, este în plină dezvoltare”, a transmis Radu Moisin.

Comenteaza