Video Deputatul Moldovan, surprins de atitudinea lui Sabin Sărmaș: „Cred că este o ipocrizie fără margini să vii să spui că nu s-au făcut lucruri în Cluj”

Deputatul Moldovan, surprins de atitudinea lui Sabin Sărmaș: „Cred că este o ipocrizie fără margini să vii să spui că nu s-au făcut lucruri în Cluj”
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan

Decizia deputatului Sabin Sărmaș de a-l contracandida pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la alegerile locale din 9 iunie i-a luat prin surprindere pe foștii săi colegi liberali.

Sorin Moldovan, deputat PNL Cluj, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre acest subiect.

Fiecare este liber să aleagă ce dorește să facă în viață. Da, am fost puțin surprins de această decizie. Am văzut acum că PNL nu mai este bun, domnul primarul Emil Boc nu mai este bun. Am constatat, cu surprindere, că nici eu nu mai eram bun, deși am colaborat cu Sabin Sărmaș în Comisia de IT din Parlament. Eu eram membru, iar atunci eram bun, ulterior nu am mai fost bun.

Am văzut că am fost atacat în momentul în care a fost schimbat el din funcție. Trebuie să înțelegem că funcțiile sunt trecătoare. Așa funcționează democrația peste tot în lume. Aceste funcții sunt date partidelor politice în funcție de algoritmii de reprezentare în Parlament și de negocieri. Când alegi să ieși din partid este clar că îți vei pierde funcția. Este foarte simplu. Am rămas surprins să văd atitudinea colegului meu.

Totuși, am fost colegi, am mers și am făcut campanii împreună. Eu nu știu când Sabin mințea, când spunea că PNL este bun sau acum când brusc și-a dat seama că PNL nu mai este bun. Cred că este o ipocrizie fără margini să vii să spui că nu s-au făcut lucruri în Cluj. Cluj-Napoca și Oradea sunt mereu date ca exemplu de bune practici pentru alte administrații.

Eu văd la fostul meu coleg că vine și propune autobuze electrice, când domnul Emil Boc vine și le arată că există. Ne mai promite tot felul de chestiuni care deja există. Ne promite o calitate a vieții mai bună, dar Clujul este printre primele orașe din UE în ceea ce privește calitatea vieții. Cred că este într-o logică foarte ciudată”, a declarat, la ZIUA LIVE, Sorin Moldovan.

Deputatul liberal: „Alegerea este simplă în 9 iunie”

„Este foarte simplu, din punctul meu de vedere, să alegi acum, în 9 iunie. Ai de ales între un om care a făcut ceva și alți candidați care doar vin și promit lucruri. Ce să mai promiți atunci când Clujul este unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România? Cred că este foarte simplă alegerea”, a mai spus Moldovan.

Comenteaza