Deputatul Sorin Moldovan, alături de Cîțu pentru șefia PNL: „Sunt convins că împreună vom câștiga alegerile din 2024”

Deputatul Sorin Moldovan, alături de Cîțu pentru șefia PNL: „Sunt convins că împreună vom câștiga alegerile din 2024”
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan
moldovan
moldovan
moldovan

Deputatul liberal de Cluj, Sorin Moldovan, îl susține pe premierul Florin Cîțu pentru a obține funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Parlamentarul clujean susține că progresul făcut de PNL în ultimii ani este evident, iar odată cu instalarea în fruntea partidului a premierului Florin Cîțu, lucrurile vor merge și mai bine.

Astăzi (vineri - n.red.), colegul și prietenul meu, Florin Cîţu și-a depus candidatura pentru președinția Partidului Național Liberal! Am ales să susțin moțiunea ’’România liberală” fiindcă am încredere în proiectul propus de Florin. Un argument suplimentar îl reprezintă organizațiile care și-au anunțat deja susținerea, acestea fiind cele mai performante organizații pe care Partidul Național Liberal le are.

Nimeni nu poate nega progresul făcut de PNL în ultimii 5 ani, însă el reprezintă rodul muncii tuturor, nu meritul unei singure persoane. Sunt încrezător că Florin Cîțu va reuși să câștige alegerile din 25 septembrie, dar și mai important sunt convins că împreună cu Florin Cîțu PNL va câștiga alegerile din 2024. Mult succes, Florin”, a transmis Moldovan.

Premierul Florin Cîţu şi-a depus, vineri, candidatura la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, declarând că a intrat în cursa pentru şefia partidului pentru a construi şi a uni partidul.

Alături de Cîțu, în echipa sa de susținători s-au aflat, printre alții, Sorin Moldovan, edilul Clujului Emil Boc, Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Alina Gorghiu, Lucian Bode, Virgil Popescu sau Robert Sighiartău.

Comenteaza