Deputatul Sorin Moldovan, atac la "cei 281 de iresponsabili" din USR, PSD și AUR. "Au datoria de a veni cu o soluție"

Deputatul Sorin Moldovan, atac la "cei 281 de iresponsabili" din USR, PSD și AUR. "Au datoria de a veni cu o soluție"
| Foto: Facebook

Parlamentarul liberal susține că "cei 281 de iresponsabili din USRplus, PSD și AUR au datoria de a veni cu o soluție pentru criza politică generată în plin val 4 al pandemiei, în plină criză a prețurilor la energia electrică și gaze".

"Toți așteaptă de la PNL și de la Președintele Klaus Iohannis o soluție, dar nimeni nu întreabă majoritatea celor 281 de iresponsabili dacă au și o soluție după ce au dărâmat Guvernul României. Având în vedere că nici până astăzi USRplus, PSD și AUR nu au reușit să se pună de acord în privința numelui viitorului premier: Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu sau George Simion, consider decizia președintelui de a începe consultările abia săptămâna viitoare ca fiind una foarte bună. Cei 281 de iresponsabili au reușit să genereze o criză politică, dar nu reușesc să susțină o variantă pentru a prelua și rezolva problemele legate de pandemie și prețuri", a spus deputatul liberal.

Potrivit acestuia, "discursul AUR a fost, este și va rămâne unul radical și fără soluții, însă mai regretabil este faptul că USRplus alături de PSD au girat și s-au aliat cu un partid care susține nevaccinarea în condițiile în care zilnic mor la ATI sute de persoane nevaccinate din cauza Covid-19".

Sorin Moldovan a declarat că nu este prima dată când calculele politice și sondajele electorale au prioritate în fața problemelor românilor.

"USRplus a refuzat să intre la guvernare în 2019 fiindcă se temeau de o erodare guvernamentală până la alegerile din 2020, și au ieșit de la guvernare acum câteva săptămâni din disperarea looser-ului Barna de a recupera decalajul față de Dacian Cioloș, în cursa internă ... degeaba Dane! PSD refuză preluarea guvernării fiindcă sunt conștienți de iarna grea ce urmează și nu vor să își știrbească procentele din sondaje, iar AUR crește în haos și haos generează", a mai precizat parlamentarul liberal.

Sorin Moldovan a susținut că PNL rămâne determinat să lupte cu pandemia și cu criza prețurilor și a citat de Bertold Brecht: "Oamenii care luptă pot pierde. Oamenii care nu luptă, au pierdut deja".

Comenteaza