Dilema lui Boc: ca primar e de acord, ca cetăţean e împotrivă

Dilema lui Boc: ca primar e de acord, ca cetăţean e împotrivă
Vă mai amintiţi de dilema lui Victor Ponta, care avea o părere ca deputat şi alta ca premier? Nu e singurul demnitar cu asemenea probleme.

Primăria a fost criticată aspru joi, în deschiderea şedinţei de Consiliu Local, de Claudia Anastase, liderul consilierilor PSD.

"Le spuneţi oamenilor că îi omorâţi anul acesta şi că îi resuscitaţi anul viitor. Lucrările din oraş nu au nicio logică. Nu li s-au dat oamenilor soluţii, pe unde să traverseze Clujul. Aţi gâtuit oraşul fără nicio regulă", a afirmat Anastase, susţinută de colegul de partid, Ovidiu Chifor. "Nu v-aţi gândit la cetăţeni, ci cum să spargeţi oraşul", a spus Chifor.

Boc a dat un răspuns surprinzător: "Ca cetăţean împărtăşesc punctul dumneavoastră de vedere, şi eu pătimesc, stau mult în trafic, dar ca primar nu, trebuie să îmi asum răspunderi".

În 2013, Victor Ponta şoca opinia publică susţinând: "Ca deputat voi vota împotriva proiectului Roşia Montană, dar ca premier nu am dreptul".

Emil Boc le-a explicat consilierilor locali că a luat decizia de asfaltare a numeroase artere ale oraşului pentru a folosi cât mai mulţi bani din fonduri europene. "Am considerat că mai bine cheltuim acum, din fonduri europene, decât anul viitor, din bugetul municipiului. Din economii am putut aloca bani altor proiecte, cum ar fi drumul de la Făget, un drum de 3 kilometri cu canalizare, trotuare şi piste de biciclete", a spus Boc.

Primarul a întărit faptul că, până la începerea anului şcolar, vor fi circulabile deplin, măcar pentru autovehicule, străzile Horea, Avram Iancu, Marinescu, Calea Floreşti, iar Calea Moţilor va fi asfaltată de la Primărie până la strada George Coşbuc.

Comenteaza