Dragnea, despre legea care interzice fumatul în spaţiile închise: NU va fi modificată

Dragnea, despre legea care interzice fumatul în spaţiile închise: NU va fi modificată
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a dat asigurări, marţi, că Legea care interzice fumatul în spaţiile închise nu va fi modificată în Parlament, în ciuda unor propuneri aflate în dezbaterea Comisiei de sănătate a Camerei.

„Am discutat şi ieri (luni, n.r.) în grup şi despre acest lucru şi nu am luat aplauze. Eu le-am adus aminte colegilor mei şi vă aduc aminte şi dvs. că această lege a fost deblocată de mine, după ce a fost blocată foarte mult timp, chiar dacă unii colegi nu au fost fericiţi. Am spus atunci că este o lege utilă, chiar dacă este o lege dură, chiar dacă o să fie supăraţi cei care sunt fumători ca şi mine", a spus Dragnea, întrebat despre propunerile de modificare a legii în vigoare, aflate în dezbaterea Comisiei de Sănătate a Camerei.

„Trebuie să ne gândim la două lucruri importante: la sănătatea copiilor şi a celor care nu fumează şi chiar şi la sănătatea noastră, a celor care fumăm, că poate odată ne trezim şi această lege ne ajută să ne lăsăm de acest viciu păgubos", a adăugat Dragnea.

El a arătat că le-a transmis deputaţilor PSD că nu şi-a schimbat părerea faţă de această lege şi că, în consecinţă actul normativ nu va fi modificat.

„Şi le-am spus că eu nu mi-am schimbat părerea. Nu văd de ce trebuie să modificăm legea. În consecinţă poziţia mea este foarte clară şi anume că legea trebuie să rămână nemodificată", a spus Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla cu parlamentarii PSD care nu vor asculta recomandarea sa, Dragnea a răspuns: „O să le iau ţigările. Această lege nu va fi modificată".

 

Comenteaza